Borgmester: Outletcenter vil trække 3 millioner ekstra gæster til om året

I Kolding har byrådet de senere år snakket om, at byen skal have et outletcenter i midtbyen. Et projekt, der indtil videre ikke er blevet til noget. Men ideen er ikke død og begravet.

Borgmester Jørn Pedersen fortæller til Weekendavisen, at det skal være Europas største outletcenter. Og der skal være plads til 100 forretninger og lejligheder.

Når outletcentret bliver til noget, så mener Jørn Pedersen, at det vil trække mellem 2½ og 3 millioner ekstra besøgende til Kolding om året.

Hvornår tror du de kommer?

- Typisk weekend og ret sent på dagen, nøjagtig ligesom i Kolding Storcenter. Det vil sige, at alle de, der arbejder i midtbyen, og alle de, der ligger og kører til og fra deres øvrige arbejder, de fylder ikke op på det tidspunkt. Og så vil det selvfølgelig komme til at kræve infrastruktur og tilpasning, for det er da et anseligt antal biler, der skal ind. Men det er selvfølgelig tænkt ind. Og centret skal selv sørge for at etablere det antal parkeringspladser, der skal til, siger borgmester Jørn Pedersen til Weekendavisen.

Byrådet ventes at give grønt lys til outletcentret i december, hvor finansieringen også skulle være på plads.

Dagens Gossip