Borgmester raser over Justin Biebers grafitti

En rasende australsk borgmester vil have sangeren til at fjerne de malerier, han har sovset en hotelmur ind i.

Bieber udfoldede sig med sine spraydåser efter en koncert i Brisbane tirsdag aften. Først ud på morgenen onsdag var popstjernen tilfreds med sin udsmykning af muren ved det fornemme QT Gold Coast Hotels tennisbaner. Sangeren var så tilfreds, at han lagde et foto af sit værk på Instragram.

Borgmester Tom Tate er imidlertid alt andet end tilfreds. Han forlanger i dag, at Bieber vender tilbage og renser muren. Tate kalder den canadiske popteenagers opførsel »virkelig, virkelig tåbelig« og påpeger over for TV-stationen Nine Network, at »enhver anden ville blive idømt 80 til 100 timers samfundstjeneste«.

»Vi har alle været unge engang, men såan en omgang hærværk er for meget. Han bør behandle vores by på samme måde som Gold Coast-fansene behandler ham«, siger borgmesteren til avisen Brisbane Courier-Mail i dag og fortsætter: »Jeg ved, Justin har kønne øjne, så jeg har nogle beskyttelsesbriller klar til ham. Jeg skaffer også et par arbejdshandsker, for han bryder sig vist ikke om at få snavsede hænder«.

Bieber har forladt hotellet for at tage videre til Sydney, hvor han spiller fredag og lørdag. »Pas du bare dine ting i Sydney. Bagefter kan du komme her tilbage, så skal jeg nok sørge for, at du kommer til at gøre rent efter dig«, slutter Tate direkte henvendt til den 19-årige popstjerne.

Det er tredie gang i løbet af en måneds tid, Bieber har udfoldet sig som graffitimaler. Under sin nylige turné i Sydamerika blev han sigtet for hærværk i to brasilianske storbyer.

Dagens Gossip