Borgmester: Vi skal ikke acceptere rockere

Borgmester i Gladsaxe Karin Søjberg Holst (S) glæder sig over, at det nu ser ud til, at kommunen slipper af med rockergruppen Satudarah.

- Ligesom alle andre kommuner er vi ikke interesserede i at have rockere. Dem vil vi gerne af med, og jeg bliver glad den dag, de ikke er der længere, siger Karin Søjberg Holst til Ritzau.

Hun afviser dog, at kommunens beslutning om ekspropriering, så der kan laves en vendeplads for lastbiler på Laurentsvej 34 i Bagsværd, hvor rockerne holder til, har til formål at få rockerne væk.

- Du kan sige, at det er en sidegevinst, siger Karin Søjberg Holst.

Hun henviser til, at kommunen længe før Satudarah flyttede ind, havde planer om at udvikle området, så der blandt andet bliver plads til flere boliger.

- Vi vil forskønne området med en ny trafikstruktur, og i den forbindelse lukker vi vejen. Det betyder, at der bliver brug for en vendeplads til lastbilerne. Det er planer, som går langt tilbage, siger Karin Søjberg Holst.

Også i Aarhus Kommune kan en ny lokalplan for byområdet ved Vejlby Ringvej og Bryggervej betyde, at rockergruppen Hells Angels må se sig om efter et nyt klubhus.

Borgmester Jacob Bundsgaard (S) siger til Ritzau, at området er ejet af kommunen og en privat ejendomsudvikler, men at én ejendom er ejet af tredjemand. Den rummer en afdeling af Hells Angels.

- I første omgang forsøger bygherren at opnå en frivillig aftale med ejeren af ejendommen. Hvis det ikke lykkes, så er vi villige til at ekspropriere. På den måde sikrer vi, at området kan blive lavet om efter hensigten, siger Jacob Bundsgaard.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip