Borgmesteren til brandmændene: - Vi er dybt taknemmelige

- Også i år kan jeg sige tusinde tak for jeres kæmpe indsats i det forgangne år.  For det er en kæmpe indsats I yder. Både når I er i indsats, men så sandelig også i de mange timer, som I bruger på at dygtiggøre jer med træning og uddannelse. Den tryghed I skaber hos borgerne, er vi jer dybt taknemmelige for. For tryghed er et af de vigtigste parametre, når tilfredshed med kommunen skal vurderes.

Ord fra borgmester Jørn Pedersen til brandmænd og frivillige, da brandvæsenet lørdag afviklede fælles nytårsparole i Ødis Hallen, skriver Vamdrup Netavis.

- Og hvad angår tryghed, har regionen netop foretaget en måling, og her scorer vi rigtig højt i vores kommune og ligger helt i top. Det har I jeres store fortjeneste for, fortsatte borgmesteren.

Og så omtalte Jørn Pedersen udvidelser og forbedringer og nævnte i denne forbindelse ny brandstation i Stepping og modernisering Vamdrup, samt at stationerne i Lunderskov og Tyrstrup havde fået nye tankvogne:

I forbindelse med kommunalvalget fik brandvæsnernes overordnede politiske organ, beredskabskommissionen, en ny sammensætning. Herom sagde han:

- Udgangspunktet for beredskabskommissionen er fortsat, at vi respekterer forskelligheden. Vi har jo at gøre med sønderjyske frivillige brandværn, kommunale deltidsbrandværn, det frivillige beredskab og Falck.  Derfor kan - og vil vi ikke - bare lave en skabelon og trække ned over  - og så sige, det er så facit.

Jørn Pedersen sluttede med, at endnu en gang at rette en ”brandvarm” tak til de omkring 70 brandmænd (mk) samt repræsentanter for brandvæsenets samarbejdspartnere, som var mødt frem i Ødis Hallen, og det skete med ønsket om et godt nytår til alle.

Og traditionen tro blev der så gået til retterne ved gryderne. Og menuen stod sædvanen tro på gule ærter med flæsk og pølse - tilberedt af de frivillige i beredskabet.

Dagens Gossip