Borgmesterkandidat ønsker fri hash i Vordingborg

Der skal være fri hash i Vordingborg. I hvert fald hvis det står til Liberal Alliances borgmesterkandidat Thorsten Møller Gregersen, skriver Sjællandske torsdag.

Borgmesterkandidaten mener, at officiel handel med hash vil reducere rockernes adgang til markedet, og at de unge i dag sendes direkte i armene på de kriminelle bander med de nuværende regler.

Han henviser også til, at der ikke er undersøgelser, der viser, at brugen af hash i sig selv fører til brug og misbrug af hårdere stoffer.

På Thorsten Møller Gregersens Facebookside er der livlig debat. Forslaget møder massiv kritik. Blandt andet fra Martin Leider Olsen, der er Socialdemokraternes borgmesterkandidat i Vordingborg. Han kalder det 'valgkampens mest vanvittige forslag'.

- Fri Hash i Vordingborg Kommune? Nej tak! Tager klart afstand fra Liberal Alliances forslag. Vi skal ikke være en kommune, der er kendt for fri adgang til euforiserende stoffer, hvor karavaner af misbrugere så vil valfarte til. Det er et dårligt signal til vores børn og unge, og det vil udvide rockernes marked for andre stoffer. Det er en ommer, Thorsten Møller Gregersen, skriver han.

En anden spørger, hvor grænsen går, og om det så også skal være tilladt for børn at bære skydevåben. En tredje skriver, at han håber, vælgerne søger for, at Liberal Alliance ikke får ledelse i Vordingborg Kommune. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip