Bornholm-tragedien: Mor dræbte Freja med medicin i babymos

Politiet er rykket et skridt nærmere i opklaringen af den tragiske drabssag fra Bornholm, hvor en en 41-årig kvinde og hendes etårige datter blev fundet døde i familiens bil på en p-plads ved Klemensker forrige weekend. Det viser sig, at begge døde af en overdosis medicin. Det skriver BT.

Efter retsmedicinerne på Retsmedicinsk Institut i København har obduceret ligene af den 41-årige kvinde og den 14 måneder gamle Freja lyder konklusionen, at det var en cocktail af tre forskellige slags medicin, der dræbte Freja. En forgiftning, som Frejas mor stod bag, inden hun selv tog sit eget liv ved hjælp af otte forskellige slags medicin.

LÆS OGSÅ: Tragisk: Mor og et-årig datter fundet døde på Bornholm 

- Der er fundet et stort kvantum medicin i maveindholdet hos både mor og datter. For begges vedkommende er der tale om lægeordineret medicin, men jeg kan ikke komme nærmere ind på, hvorfor medicinen var ordineret. Det hører privatlivets fred til, siger Peter Jørgensen fra Bornholms Politi til BT.

I familiens hvide VW Transporter lå der emballage fra forskellige medikamenter, har politiet tidligere oplyst.

Ifølge den 44-årige samlevers, som også er Frejas far, forklaring tog mor og datter af sted fra familien hus i Klemensker først på dagens lørdag den 22. februar, og efter mange timers desperat leden, fandt han dem begge døde i bilen på p-pladsen, som ligger knap to kilometer fra hjemmet.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Trods politiets forsøg på at blive klogere på morens færd, inden hun forgiftede sig selv og datteren, har kun to vidner observeret bilen i tiden mellem den 22. og 23. februar.

- To vidner har set bilen i Allinge ved 14-tiden om lørdagen. Hvad de lavede der, ved vi ikke, men hun har formentlig kørt lidt rundt, siger politikommissæren til BT.
 
Faren er renset for alle mistanker og har været indlagt til psykiatrisk behandling. Politiet regner med at lukke drabssagen om kort tid.    

Dagens Gossip