BornholmerFærgen: Giv dine ben til Afrika

Povl Anker lægger nemlig torsdag d. 7. februar dæk til det helt spektakulære løb ”Giv dine ben til Afrika”, hvor man kan få sved på panden, mens man støtter et godt formål.

Løbet er et led i Danmarksindsamlingen 2013, der i år er delt op i landsdele og med dette initiativ håber Bornholm at kunne få sig selv på landkortet med en flot donation.

Der er lagt op til en noget usædvanlig løbetur på Krydstogtkajen i Rønne og på dækket af Povl Anker, når løbet ”Giv dine ben til Afrika”, der er arrangeret i samarbejde mellem DGI Bornholm, Viking Atletik, Rønne Havn og Færgen, løber af stablen torsdag d. 7. februar kl. 17.30.

Der er på nuværende tidspunkt omkring 50 tilmeldte til ”Giv dine ben til Afrika” og ud af ruten, der er på 750 meter per runde, tilbagelægges 240 meter på dækket af BornholmerFærgens gamle stolthed, Povl Anker.

Løberne kan løbe op til seks runder og dermed i alt 4,5 kilometer.

Alle donationer, der gives i forbindelse med løbet, går ubeskåret til Danmarksindsamlingen 2013.

Har du mod på at tage en løbetur på dækket af Povl Anker, kan du tilmelde dig på betternow.dk/bornholm helt frem til torsdag d. 7. februar klokken 16.00, og selve løbet starter klokken 17.30.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip