Bornholmsk bombetrussel afblæst

Derfor har politiet valgt at ophæve de afspærringer, som blev sat op onsdag formiddag på grund af bombetruslen og igen give de evakuerede adgang til bygningerne.

»Vi har netop fået meldinger om, at man nu også er færdig i Nexø, så både Nexø-afdelingen og Rønne-afdelingen er blevet gennemsøgt, og heldigvis har man ikke fundet noget. Nu ophæver vi så afspærringen og evakueringen,« siger politikommissær Peter Jørgensen fra Bornholms Politi.

Adskillige politibiler og udrykningskøretøjer blev sendt til de to banker, da truslerne indløb. Ved Nexø Torv skabte afspærringen kaos, fordi trafikanterne ikke vidste, at de ikke kunne komme ind til torvet.

»Vi er jo midt i højsæsonen, og der er mange turister i området omkring især Nexø Torv, så det har skabt en del trafikkaos, at vi har måttet evakuere arealet ved banken,« sagde Peter Jørgensen tidligere onsdag.

Truslerne blev sendt til de to bankfilialer på mail, men da de altså har vist sig at være falske, kan bombehundene og følgere igen rejse retur til København.

»Nu mangler vi en hel masse efterforskning for at få afdækket, hvem der står bag,« forklarer politikommissæren.

Dagens Gossip