Bortfører er far til Amanda Berrys seks-årige datter

USA: Det er den 52-årige Ariel Castro, der er far til den seksårige pige, som hans offer Amanda Berry har født under sit ti år lange fangenskab.

Det viser en faderskabstest ifølge statsanklageren Mike DeWine fra Ohio.

»Retsmedicinere har arbejdet hele natten for at få bekræftet, at Castro er far til den seksårige pige født i fangenskab af et af kidnapningsofrene,« siger DeWine ifølge Reuters i en pressemeddelelse.

Heri understreger han også, at politiet i Cleveland på baggrund af DNA-testen nu kan slå fast, at Ariel Castro ikke har været involveret i lignende sager i Ohio, men politiet arbejder stadig på at sammenkøre Castros DNA-oplysninger med sager fra det øvrige USA.

Mandag lykkedes det Amanda Berry at flygte fra Ariel Castros hus, hvor hun blev holdt fanget sammen med de to andre kvinder, Michelle Knight og Gina DeJesus. De blev alle bortført i begyndelsen af forrige årti, og nåede at tilbringe omkring mellem ni og 11 år i huset på Seymour Avenue i Cleveland.

Her var vold og seksuelt misbrug en del af hverdagen, og ifølge den nu 32-årige Michelle Knight blev hun gravid fem gange i løbet af årene. Alle graviditeter endte dog i abort, angiveligt ved at Castro sultede hende og slog hende i maven, til hun aborterede fostrene.

Da Amanda Berry skulle føde sin datter, tvang Ariel Castro ifølge de foreløbige oplysninger Michelle Knight til at hjælpe til ved fødslen. Han truede hende med, at hun ville blive slået ihjel, hvis barnet ikke overlevede.

Lovgivningen i Ohio betyder, at Castro risikerer dødsstraf for drabene på de fem ufødte børn.

Dagens Gossip