Bortvist Klopp sagde undskyld til spillerne

Han deler gerne ud af sit store register, når det går hans hold godt. Og når det går galt, er det tilsvarende svært for ham at holde sin vrede under kontrol.

Onsdag aften gik det ud over fjerdedommeren, da Napoli kom foran 1-0 i Champions League-kampen. Klopp mente, at målet var fjerdedommerens skyld, fordi han havde været for længe om at lade Neven Subotic komme tilbage på banen efter behandling, og så var der et hul i det tyske forsvar, så en udækket Gonzalo Higuain efter 29 minutter kunne nikke bolden i mål.

Klopp kastede sig brølende og med vilde fagter over den portugisiske fjerdedommer Schiri Proenca, men det hjalp ikke. I stedet besluttede dommeren at bortvise den iltre tysker.

Han erkendte bagefter, at han var gået langt over stregen.

- Den må jeg tage på mig. Jeg opførte mig som en abe derude. Det var virkelig dumt, sagde en ærgerlig Klopp til tv-stationen ZDF efter kampen.

- Jeg har allerede sagt undskyld til holdet. De spillede ikke en god kamp - men det her var jeg selv skyld i, sagde Klopp som valgte at se resten af kampen fra skærmen.

- Jeg ville være gået op på tribunen, men der var alt for mange Napoli-fans. Så jeg valgte at se anden halvleg på tv.

Var det samme sket i Bundesligaen, ville det med garanti have kostet Klopp en karantænedag. Men sådan er det ikke nødvendigvis i Champions League .

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip