Borups Allé er genåbnet efter klorudslip

Politiet oplyste i første omgang, at man forventede at ophæve afspærringen omkring klokken 17, men arbejdet med at få kloren pumpet fra den utætte tank over i en anden tank trak ud, hvilket betød, at trafikanter måtte finde en alternativ vej mod byen end den befærdede Borups Allé.

Da udslippet blev opdaget omkring middagstid, blev svømmehallen evakueret, og politiet valgte i samme forbindelse altså at afspærre vejen i indadgående retning.

En ansat i svømmehallen har fået klor på kroppen i forbindelse med udslippet på stedet, og vedkommende blev hastet med ambulance til behandling på skadestuen.

Svømmehallens personale troede i første omgang, at der var blevet spildt klor på gulvet, da tanken blev fyldt torsdag. Men det viste sig i stedet for at være en mindre revne i bunden af den halvfyldte tank. Den står dog i et såkaldt dobbeltaflukket rum, så derfor var der aldrig mulighed for, at udslippet kunne sprede sig. Der blev desuden stillet en rensestation op ved svømmehallen.

Stoffet natriumhypoklorid, som sivede ud af tanken, udvikler først klordampe, hvis det bliver blandet med syre, og derfor var faren ikke stor for, at der skete yderligere, forsikrede politiet.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip