Bossen mindes James Gandolfini

James Gandolfinis pludselige død har gjort indtryk overalt i underholdningsindustrien og i aftes hyldede Bruce Springsteen skuespilleren. Ved en koncert i England dedikerede Bossen sin klassiker »Born to Run« til »Sopranos«-stjernen.

Springsteen er fra New Jersey, ligesom Gandolfini var, og rockveteranen ville give sine fans i Coventry et musikalsk minde. Før sangeren slog an til »Born to Run«, understregede han, at Gandolfini havde været »en stor ven«.

Springsteen havde en særlig forbindelse til den afdøde skuespiller.
Steven Van Zandt fra hans E Street Band spillede Tony Sopranos højre hånd Silvio Dante i mafiaserien og er hårdt ramt af Gandolfinis død.
Guitaristen skriver i en udtalelse, at han har mistet »en bror og min bedste ven«.

Også Journey har udsendt mindeord. Rockgruppen blev nært forbundet med Gandolfinis neurotiske mafiaboss, da bandets hit »Don’t Stop Believin’« ledsagede de sidste minutter af »Sopranos« ved seriens slutning i 2007. »Det var en stor ære at deltage i et af TV-historiens største øjeblikke sammen med James Gandolfini. Han var en fantastisk skuespiller og døde alt for ung«, skriver Journey og kondolerer de efterladte.

Gandolfini blev ramt af hjertestop under et ferieophold i Rom. Han skulle have været videre til Sicilien for at stå i spidsen for en såkaldt masterclass ved Taorminas filmfestival i morgen og modtage byens hæderspris.

Arrangørerne Mario Sesti og Tiziana Rocca meddeler, at festivalen nu i stedet forbereder en hyldest ved søndagens afslutningsfest »for at mindes hans karriere og talent«.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip