Boulahrouz åben for en forlængelse i Brøndby

Det var en stolt sportschef Per Rud, der mandag eftermiddag endelig kunne præsentere Khalid Boulahrouz efter ugers dialog frem og tilbage.

'Kannibalen', som Boulahrouz han bliver kaldt, får en et-årig kontrakt i Brøndby, og han var glad for endelig at være på plads i klubben..

- Brøndby var hele pakken for mig. Jeg ved, at det ikke er gået så godt de sidste par år, men det kan ske for alle klubber. Jeg havde andre muligheder men Per Rud overbeviste mig om projektet her i Brøndby, og derfor valgte jeg skrive under, siger Boulahrouz.

Den hollandske landsholdsspiller har da også fulgt Brøndby i de sidste par uger, hvor forhandlingerne har stået på.

- Jeg har set Brøndbys seneste kampe, hvor det er gået godt, så jeg er forventningsfuld. Jeg kender lidt til dansk fodbold og ved, at der blive spillet fysisk, så jeg glæder mig til at komme i gang, siger Boulahrouz.

Selvom han kun fik en et-årig kontrakt i Brøndby, så udelukker han dog ikke at blive længere.

- Den ene år var bedst for mig og klubben lige nu, men hvis jeg har det godt her, og klubben synes det går godt, så er jeg åben for forlængelse, siger hollænderen.

Angående sin kælenavn 'Kannibalen' så sluttede Boulahrouz pressemødet med lidt sjov.

- Jeg håber, at alle snart glemmer min rigtigt navn og vil kalde mig 'Kannibalen', sagde Boulahrouz.

Boulahrouz har tidligere spillet for store europæiske klubber som Hamburger SV, Chelsea, Stuttgart og Sporting Lissabon.

Han har spillet 35 landskampe for det hollandske landshold, blandt andet to ved VM i 2010, hvor Holland vandt sølv efter finalenederlag til Spanien.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip