Boxer indtager København med forbedret tv-sendestyrke

Nu bliver det meget lettere for københavnerne at modtage Boxers tv-signaler.

En firedobling af sendeeffekten fra tv-masten på Lynetten kombineret med en helt ny sendeposition på Borups Allé sikrer en markant styrkelse af Boxers dækning af det indre København, og dermed får cirka 150.000 nye husstande i Københavnsområdet adgang til Boxer med en indendørs antenne.

Boxer skriver tv-historie: Indfører frit valg af tv-kanaler

Yderligere omkring 250.000 husstande vil potentielt opleve, at deres nuværende modtagekvalitet yderligere forbedres.

Hvor det før kunne være ret svært at få et ordentligt tv-signal med indendørs antenner i visse dele af i byen, især på gadeniveau - det vil sige stueetage og første sal - er det nu muligt at modtage Boxers tv-signaler i god kvalitet i 9 ud af 10 husstande i hele byen med indendørs antenne.

- Vi har foretaget en betydelig udbygning af sendestyrken i det meste af København og især i indre by. Det betyder, at langt flere mennesker nu får mulighed for at vælge en ny tv-udbyder og ikke mindst få adgang til Boxers nye frit valg-produkt, hvor man selv kan vælge, hvilke betalings-kanaler man ønsker, fortæller Steen Ulf Jensen, administrerende direktør, Boxer TV A/S.

Stofa: Velkommen i frit valgs-klubben til Boxer

Boxer lancerede forleden frit tv-valg, så tv-seerne nu selv kan vælge, hvilke betalings-kanaler de ønsker i deres tv-pakke.

Dagens Gossip