Boxer indtager København med forbedret tv-sendestyrke

Nu bliver det meget lettere for københavnerne at modtage Boxers tv-signaler.

En firedobling af sendeeffekten fra tv-masten på Lynetten kombineret med en helt ny sendeposition på Borups Allé sikrer en markant styrkelse af Boxers dækning af det indre København, og dermed får cirka 150.000 nye husstande i Københavnsområdet adgang til Boxer med en indendørs antenne.

Boxer skriver tv-historie: Indfører frit valg af tv-kanaler

Yderligere omkring 250.000 husstande vil potentielt opleve, at deres nuværende modtagekvalitet yderligere forbedres.

Hvor det før kunne være ret svært at få et ordentligt tv-signal med indendørs antenner i visse dele af i byen, især på gadeniveau - det vil sige stueetage og første sal - er det nu muligt at modtage Boxers tv-signaler i god kvalitet i 9 ud af 10 husstande i hele byen med indendørs antenne.

- Vi har foretaget en betydelig udbygning af sendestyrken i det meste af København og især i indre by. Det betyder, at langt flere mennesker nu får mulighed for at vælge en ny tv-udbyder og ikke mindst få adgang til Boxers nye frit valg-produkt, hvor man selv kan vælge, hvilke betalings-kanaler man ønsker, fortæller Steen Ulf Jensen, administrerende direktør, Boxer TV A/S.

Stofa: Velkommen i frit valgs-klubben til Boxer

Boxer lancerede forleden frit tv-valg, så tv-seerne nu selv kan vælge, hvilke betalings-kanaler de ønsker i deres tv-pakke.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip