Brøndby-boss: Wilbek er et perfekt match for os

Skrevet af admin

24/04/2014

Dagens topnyheder

I fodboldklubben Brøndby ser sportsdirektør Per Rud frem til, at håndbold-ikonet Ulrik Wilbek begynder som konsulent 1. juni.

- Der hersker ingen tvivl om, at Ulrik Wilbek er en kæmpe kapacitet, som vi kan lære utrolig meget af. Han kommer med enorm erfaring fra cremen af elitesport og bringer en stor mængde faglighed med sig, siger Rud til klubbens hjemmeside.

Den tidligere håndboldlandstræner og nu nuværende sportschef i Dansk Håndbold Forbund (DHF) skal primært sparre med trænerteamet omkring superligaholdet og omkring talentudviklingen i Brøndby Masterclass.

- I Brøndby ønsker vi at skabe en helhed på tværs af klubben, hvor faglighed, vidensdeling, udvikling og inspiration blomstrer, og her spiller det en stor rolle, at vi kan tilknytte de mest kompetente personer.

- Set i det lys er Ulrik Wilbek et perfekt match for os, og jeg er sikker på, at det bliver en berigelse begge veje.

- Ulrik Wilbeks primære arbejde vil fortsat være i DHF, og det er vi 100 procent indforståede med.

- Jeg er sikker på, at Ulrik og derigennem DHF også vil drage fordel af samarbejdet, og at Ulrik kan være med til at løfte vores Masterclass-projekt og den sportslige sektor generelt til et endnu højere niveau, siger Per Rud.

Wilbek har lavet en etårig aftale med Brøndby.

/ritzau/