Brad Pitt: Fik mit første våben som 6-årig

Skrevet af admin

15/10/2014
Den amerikanske våbenlovgivning har ofte være under heftig beskydning for at være for liberal og lemfældig.Nu fortæller skuespilleren Brad Pitt i et opsigtvækkende interview til Radio Times, at han selv er vokset op med skydevåben, som i dag gør ham mere tryg derhjemme.- Der var en slags overgangsritual der, hvor jeg voksede op. Det gik ud på, at man arvede sine familiemedlemmers skydevåben, forklarer den 50-årige skuespiller.- Min bror fik min fars, og jeg fik min bedstefars haglgevær, da jeg gik i børnehave, siger "Seven"-stjernen. Pitt affyrede således allerede sit første skud som seksårig, fik i samme alder en luftpistol og skød med et decideret håndvåben som otteårig.- Det positive er, at min far har opdraget mig til at have en dyb respekt for våben, lyder det fra skuespilleren.I 2012 sagde Pitt i endnu et opsigtvækkende interview med avisen Daily Mail, at han har skydevåben i sit eget hjem.- Jeg ved godt, det lyder underligt, men jeg har det bedst med at have en pistol. Jeg føler mig ikke sikker i mit eget hus, hvis jeg ikke har en pistol liggende. Uanset om andre synes, det er rigtigt eller forkert, så har jeg det altså sådan. USA er grundlagt af skydevåben - det ligger i vores dna, lød det dengang fra skuespilleren.Brad Pitt er aktuel i krigsfilmen "Fury", der får dansk biografpremiere den 13. november. Newspaq

Dagens topnyheder

Den amerikanske våbenlovgivning har ofte være under heftig beskydning for at være for liberal og lemfældig.

Nu fortæller skuespilleren Brad Pitt i et opsigtvækkende interview til Radio Times, at han selv er vokset op med skydevåben, som i dag gør ham mere tryg derhjemme.

- Der var en slags overgangsritual der, hvor jeg voksede op. Det gik ud på, at man arvede sine familiemedlemmers skydevåben, forklarer den 50-årige skuespiller.

- Min bror fik min fars, og jeg fik min bedstefars haglgevær, da jeg gik i børnehave, siger "Seven"-stjernen.

Pitt affyrede således allerede sit første skud som seksårig, fik i samme alder en luftpistol og skød med et decideret håndvåben som otteårig.

- Det positive er, at min far har opdraget mig til at have en dyb respekt for våben, lyder det fra skuespilleren.

I 2012 sagde Pitt i endnu et opsigtvækkende interview med avisen Daily Mail, at han har skydevåben i sit eget hjem.

- Jeg ved godt, det lyder underligt, men jeg har det bedst med at have en pistol. Jeg føler mig ikke sikker i mit eget hus, hvis jeg ikke har en pistol liggende. Uanset om andre synes, det er rigtigt eller forkert, så har jeg det altså sådan. USA er grundlagt af skydevåben - det ligger i vores dna, lød det dengang fra skuespilleren.

Brad Pitt er aktuel i krigsfilmen "Fury", der får dansk biografpremiere den 13. november.

Newspaq