Bradley Cooper afløser Jude Law i western

Det bliver Bradley Cooper, som afløser Jude Law over for Natalie Portman i den uafhængige western »Jane Got a Gun«. Filmen har været forfulgt af problemer og selv om indspilningen er i gang, har producenten først nu fået den sidste hovedkraft på plads.

Ifølge branchebladet Hollywood Reporter har Cooper netop skrevet kontrakt på den rolle, Law skulle have spillet.

»Sherlock Holmes«-stjenen trak sig fra projektet få dage efter instruktøren Lynne Ramsay. Hun glimrede ved sit fravær, den dag kameraerne skulle begynde at rulle i New Mexico. Resultatet blev, at
150 skuespillere og tekniske medarbejdere måtte trille tommelfingre i over en uge.

Da det lykkedes producenten Scott Steindorff at finde en ny instruktør i skikkelse af Gavin O’Connor, smuttede Law. Og nogle dage forinden havde Michael Fassbender trukket sig, fordi arbejdet på »Jane Got a Gun« kom i konflikt med hans rolle i »X-Men: Days of Future Past«. Han blev i al hast erstattet af Joel Edgerton.

Med Coopers tiltræden skulle roen på settet i Santa Fe være sikret.

»Jane Got a Gun« handler om en kvinde, som tvinges til at forsvare sin farm, da hendes lovløse ægtemand bliver såret i en skudveksling.
Portman spiller titelrollen og Cooper den skurkagtige leder af ægtemandens gamle bande, mens Edgerton medvirker som Janes eks.

Dagens Gossip