Bradley Wiggins erkender: Froome er holdets Tour-kaptajn

Rollefordelingen mellem Bradley Wiggins og Chris Froome på Team Sky har været diskuteret til næsten hudløshed. 2012-vinderen Wiggins måtte se årets Tour de France fra sofaen, mens Froome kørte sin chance som kaptajn på det britiske hold. Det endte med sejr til rytteren med de sydafrikanske aner. Og nu slår Bradley Wiggins fast, at Froome må anses for at være kaptajn, såfremt de begge bliver udtaget til Tour de France 2014.

Det skriver Daily Mail.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

- Jeg mener, han har fortjent at lede holde igen næste år og forsøge at gøre det om igen, siger Bradley Wiggins til den engelske avis.

Bradley Wiggens stillede op i Giro d'Italia i foråret, men måtte udgå efter en uge på grund af sygdom. Briten nåede ikke sin topform og meldte fra til det franske etapeløb.

Nu er han på vej tilbage i form, hvilket blandt andet en sejr på enkeltstartet i Polen Rundt beviser. Næste mål er VM i september.

Wiggins understreger, at 2013 har været en nedtur, men at han nu er tilbage med ny motivation. Samtidig indikerer den tidligere Tour de France-vinder, at han er klar til at påtage sig en ny rolle på Team Sky.

- Jeg vil elske at komme tilbage. Forhåbentlig bliver jeg udtaget og kan gøre et godt arbejde for holdet, uanset hvad de beder mig om, siger han.

Dagens Gossip