Brækket finger koster SK Aarhus-topscorer to EM-kampe

Skrevet af admin

01/03/2016

Mest læste i dag

Endnu et afbud har ramt landstræner Klavs Bruun Jørgensen forud for de danske håndboldkvinders EM-kvalifikationskamp på udebane mod Rusland.

En brækket finger betyder, at SK Aarhus-profilen Anna Sophie Okkels går glip af turen til Rusland, hvor landsholdet spiller EM-kvalifikationskamp onsdag 9. marts.

København Håndbolds Anne Cecilie Dornonville de la Cour er i stedet indkaldt som erstatning.

I forvejen har bærende stamspillere som Sandra Toft, Line Jørgensen, Louise Burgaard og Rikke Skov meldt fra til turen til Rusland.

- Det er virkelig ærgerligt, at Okkels nu også er skadet. Vi havde håbet at have nok bagspillere i den 23-mands-trup, der blev bedt om at søge om visum til Rusland.

- Det er klart, at nu skal der ikke komme flere skader, for vi begynder at have begrænsede muligheder på bagpositionerne, siger Klavs Bruun til DHF's hjemmeside.

- Vi arbejder derfor på at skaffe visum til yderligere en bagspiller. Camilla Dalby var ikke til rådighed til kampen, så vi er i fuld sving med at få hastebehandlet et visum til Anne Cecilie de la Cour, der før har været en del af truppen.

- Efter en svær sæson er hun nu kommet op i omdrejninger, og derfor har det været naturligt at kigge hendes vej, lyder det fra Klavs Bruun.

/ritzau/