Brændt straffespark koster for Werder og Vestergaard

23/04/2016

Werder Bremen hænger fast i bunddramaet i Bundesligaen.

Fredag aften tabte Jannik Vestergaards klub 1-2 ude til HSV, så Werder fortsat er tredjesidst i den bedste tyske fodboldrække.

HSV kom foran 1-0 allerede efter seks minutter.

Nicolai Müller drønede afsted i højre side, og han serverede et indlæg til fjerneste stolpe, hvor Pierre-Michel Lasogga stod klar til at score.

Efter 32 minutter blev det 2-0 til hjemmeholdet, og igen var scoringen signeret Pierre-Michel Lasogga.

Matthias Ostrzolek satte nemt Jannik Vestergaard af i HSVs venstre angrebsside, og han serverede et indlæg, som Lasogga pandede i mål.

Ti minutter efter pausen fik Werder Bremen alle tiders mulighed for at komme tilbage i kampen, da HSVs Johan Djourou satsede i en tackling og begik et straffespark på angriberen Claudio Pizarro.

Werder-veteranen måtte dog se sit forsøg blive reddet af hjemmeholdets målmand, Jaroslav Drobny.

Cirka ti minutter senere fik gæsterne alligevel reduceret til 1-2.

Indskiftede Anthony Ujah modtog en aflevering, og efter at Jaroslav Drobny havde pareret hans afslutning, headede Ujah returbolden i mål.

Der blev ikke scoret yderligere, selv om Claudio Pizarro kort før tid headede bolden lige forbi mål.

Werder Bremen ligger med 31 point for 31 kampe fortsat på tredjesidstepladsen, der efter sæsonens 34 runder udløser kvalifikationskampe om en plads i den bedste række i næste sæson.

HSV ligger nummer ti med 37 point og ser ud til at have reddet endnu en sæson i Bundesligaen.