Braithwaite afgør danskermøde i Frankrig

19/10/2013

Den danske landsholdsspiller Martin Braithwaite skulle ikke bruge lang tid på at ryste den forgangne uges landsholdsskuffelse af sig.

Braithwaite blev fredag aften matchvinder for sin franske klub Toulouse, da holdet på udebane besejrede Stade Reims med Mads Albæk i startopstillingen med 2-1.

Den afgørende scoring satte Braithwaite ind på straffespark blot to minutter før tid og noterede sig dermed for sin fjerde scoring i syv kampe for den franske midterklub.

Esbjergenseren fik dermed oprejsning efter den lidt skuffende præstation i VM-kvalifikationskampen mod Italien for en uge siden, hvor han blev taget ud i pausen. Mod Malta fire dage senere kom han slet ikke på banen.

Men i Frankrig går det glimrende for den hurtige frontløber, der kan glæde sig over, at Toulouse med sejren rykker op på sjettepladsen i ligaen, i hvert fald indtil resten af 10. runde er afviklet i denne weekend.

Mens Martin Braithwaite spillede hele kampen for Toulouse, blev Mads Albæk skiftet ud efter 63 minutters spil - kort efter at Prince Oniangue havde sørget for Reims' udligning.