Braithwaite lover højere niveau

På trods af Braithwaites første landskamps-scoring, var det en skuffet Esbjerg-spiller, der mødte pressen efter kampen.

- Jeg kan gøre det meget bedre, synes jeg. Det er da sindssygt fedt at prøve sig af på dette niveau, for tempoet er vildt højt, og spillerne er bedre. Men jeg skulle nok have scoret et mål mere i hvert fald, så på en måde er det også skuffende, sagde han.

Det var meningen, at Morten Olsens klassiske kanter skulle redefineres af Viktor Fischer og Martin Braithwaite, som begge er "mindre Rommedahl", som Olsen sagde inden kampen.

Kanter, som er dynamiske, og som bevæger sin ind i banen, eller dér hvor bolden og chancerne nu fører dem hen. Det gjorde Braithwaite og Fischer insisterende og seværdigt i 1. halvleg.

- Jeg ved ikke, om jeg fik vist det, jeg kan. Jeg synes måske, jeg fik vist lidt, men jeg kan meget mere. Jeg kom frem til nogen chancer via nogle gode berøringer. Jeg fik vist, at jeg kan være afgørende på den sidste tredjedel, sagde han og fortsatte:

- Men højrekant er ikke så meget min position, og jeg ved, jeg kan gøre det bedre spillemæssigt, end det jeg viste i dag, sagde Braithwaite.

Esbjerg-angriberen er i de seneste dage blevet sat i forbindelse med den franske klub Toulouse, men det ville han ikke forholde sig til i Gdansk.

- Ja, naturligvis kender jeg noget til den franske liga. Men nej, jeg snakker ikke fransk. Om Toulouse kan jeg huske, at Elmander har spillet der en gang, og også Søren Larsen. Men ellers har jeg ingen kommentarer omkring de historier, sagde han.

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip