Braithwaite netter på straffe i sjælden Toulouse-sejr

12/03/2016

Der har ikke været mange succesoplevelser for Toulouse i denne sæson. Men lørdag aften var der lidt at juble over for Toulouse og Martin Braithwaite.

Toulouse vandt med hele 4-0, og Braithwaite scorede det tredje mål på et straffespark, han selv havde fremtvunget efter 86 minutter.

Den danske landsholdsangriber, som er med i landstræner Åge Hareides trup mod Island og Skotland, er nu oppe på otte ligamål i denne sæson.

Angrebsmakkeren Wissam Ben Yedder scorede to gange i kampen, heraf et enkelt på straffespark. Oscar Trejo cementerede Toulouse-sejren i slutminutterne.

Toulouse har nu 26 point efter 30 kampe og er placeret på næstsidstepladsen i den bedste franske fodboldrække.

Toulouse, der kun har vundet fem ligakampe i hele sæsonen, har syv point op til Reims over stregen.

Både backen Lars Jacobsen og målmanden Jonas Lössl var med i hele kampen for Guingamp, som vandt 2-0 hjemme over St. Etienne.

Lars Jacobsen stod for oplægget til 1-0-målet, som blev sat ind af Jimmy Briand efter syv minutter. Guingamp har 35 point to pladser over stregen.