Braithwaite scorer tredje sæsonmål i Toulouse-remis

13/09/2015

Martin Braithwaite var på pletten igen i fransk fodbold lørdag aften.

Landsholdsangriberen scorede sit tredje sæsonmål, da han på Stade Municipal bragte Toulouse foran 2-0 efter en halv time i opgøret mellem Toulouse og Stade Reims.

Kampen sluttede 2-2, hvilket betyder, at Toulouse stadig befinder sig i den tungere ende af tabellen med fem point efter fem kampe, mens gæsterne holder andenpladsen med 10 point for samme antal kampe.

Med aftenens scoring begynder den tidligere Esbjerg-spiller efterhånden at blande sig i den sjove ende af topscorerlisten i fransk fodbold, hvor Nabil Fekir fra Olympique Lyon og Edinson Cavani fra Paris Saint Germain begge har scoret fire gange i denne sæson.

Danskeren var på spil efter et kvarter, men her gik afslutningen forbi mål. Efter 28 minutter kom Toulouse så i front ved Jean Armel Kana Biyik, som headede et hjørnespark i mål, og blot to minutter senere scorede Braithwaite så efter oplæg fra Wissam Ben Yedder.

2-0-føringen holdt til pausen, hvor gæsterne var tvunget frem. Det gav udbytte med lidt over en halv time igen, da Theoson Jordan Siebatcheu reducerede for Stade Reims, og Frederic Bulot sørgede for udligningen ni minutter før tid.