Brandmænd blev kaldt ud til en elevator, der sad fast: Flækkede af grin da de så, hvem der gemte sig bag døren

Onsdag eftermiddag klokken 13 denne uge lød alarmen hos det lokale brandvæsen i Kansas City, USA. Chefen for afdelingen, Gregg Favre, ledte redningaktionen, som skulle forestå på det lokale politiakademi.

Da han og holdet kom ud til elevatoren og fik bakset dørene op, tittede seks granvoksne mænds ansigter ud gennem åbningen. I

kke nok med, at mændene skammede sig en smule over at sidde fast – udelukkende på grund af for meget vægt - så viste det sig, at mændene var lokale politibetjente, der altså selv var hjælpeløse i situationen.

Kollegaerne fra redningskorpset så straks det sjove i øjeblikket og benyttede straks muligheden for at tage et billede af de hjælpeløse, tunge betjente.

Da billedet senere blev delt på Twitter af Gregg Favre, gik der sekunder før de første hånlige kommentarer strømmede ind:

- Yes! Vi drømmer om øjeblikke som disse, skriver en Dave Cline, der tydeilgvis sympatiserer med brandmændene.

Til sidst blev politiafdelingen nødt til at svare igen i et facebookopslag, hvor de forsikrede alle om, at de var okay – men at visse egoer dog havde lidt “betydelig skade”.

En af de tilstedeværende betjente skriver om episoden:

- Det var med stor fornøjelse, at jeg gav drengene i blåt mit bedste “appelsiiin-smil”. Jeg elsker bare at se, hvordan nogle drenge dukkede deres hoveder for at forhindre at komme med på billedet, mens andre… Tja vi flød med strømmen.

   Læs også : Efter flere dødsulykker: Nu indfører brandmænd en vigtig regel på vejene  

Læs også: Disse billeder gør Facebook rødglødende: Brandmænd smider kludene for velgørenhed

Følg Dagens Grin for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip