Brandoffer identificeret: 54-årig indebrændte nytårsnat

Skrevet af admin

04/01/2016

Dagens topnyheder

Det var husets 54-årige beboer, der nytårsnat mistede livet ved en brand i Nr. Vium nær Videbæk.

Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi, der efterforsker dødsfaldet som et drab, efter at Retsmedicinsk Institut mandag bekræftede identiteten på den døde.

Få minutter efter midnat nytårsaften blev der slået alarm om branden. Da brandvæsnet kom til brandstedet i på Karlsmosevej 7 i Nr. Vium, var huset fuldstændig overtændt.

Blandt andet fordi der holdt en bil i husets garage, frygtede politiet, at husets beboer kunne være hjemme. Da brandtomten var kølet ned nytårsdag, fandt mandskab fra Beredskabsstyrelsen et lig liggende i asken.

Politiet mente, at der var tale om en 54-årig kvinde, der boede i huset, og det er altså nu bekræftet af Retsmedicinsk Institut.

I weekenden oplyste politiet, at man efterforsker kvindens død som en drabssag.

- Vi har nu nået det punkt, hvor vi på ingen måde kan udelukke, at der er tale om et drab, sagde politikommissær Jørgen Lauritsen i den forbindelse til Ritzau.

Det er endnu ikke lykkedes at fastslå årsagen til branden, og det er blandt andet den usikkerhed, der betyder, at branden efterforskes som en drabssag.

Politiet håber derfor at få kontakt til borgere, der kender den kvindelige beboer i det nedbrændte hus, eller som har bemærket aktivitet ved hendes hjem.

- Vi håber at nogen kan bidrage med oplysninger om, om der har været aktivitet på ejendommen nytårsaftensdag og i tiden op til. Og vi vil gerne vide mere om, hvilken person hun var, og hvem hun var sammen med, forklarede politikommissær Jørgen Lauritsen i weekenden.

Borgere, der har oplysninger om beboeren i det nedbrændte hus, kan ringe til politiet på telefonnummer 114.

/ritzau/