Brandvæsenet hastede ud til flammer i Jysk: Nu stiller alle samme spørgsmål

Skrevet af Emil Martesen

2 uger siden

|

01/05/2024
Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk
Nu stiller alle det samme spørgsmål.

Dagens topnyheder

Der var ikke meget at skrive hjem om i de tidlige nattetimer, da Nordsjællands Brandvæsen blev kaldt ud til en dramatisk hændelse på Birkerød Kongevej, hvor en Jysk butik stod i lys lue.

Ved ankomsten stødte brandfolkene på 'voldsomme flammer i flere meters højde', som truede med at sprede sig til nærliggende bygninger, herunder et hotel, hvis gæster hurtigt blev evakueret som en sikkerhedsforanstaltning.

Det fortæller Presse-fotos.dks udsendte.

Brandvæsnets hurtige reaktion og effektive arbejde sikrede, at flammerne blev holdt i skak og ikke spredte sig yderligere.

Det forhindrede personskader og større materielle ødelæggelser. Slukningsarbejdet blev påbegyndt straks, og brandfolkene arbejdede utrætteligt for at dæmpe flammerne, hvilket til sidst lykkedes uden yderligere eskalering af situationen.

Årsagen til branden er ukendt, og det tilføjer en yderligere uroligende dimension til nattens hændelser. Tilbage er der kun at vente på undersøgelserne fortsætter, og brandvæsenet sammen med lokale myndigheder prøver at stykke årsagssammenhængen sammen.

Du kan se mere til flammerne i Jysk-butikken og brandvæsenets hurtige ageren, herunder:

Foto: Presse-fotos.dk

Foto: Presse-fotos.dk

Foto: Presse-fotos.dk