Brandvarm Balotelli reddede Italien

Først snittede Daniele de Rossi ni minutter inde i 2. halvleg et hjørnespark videre ind i det modsatte målhjørne, og bare tre minutter beviste Mario Balotelli, at han stadig er en fantastisk fodboldspiller.

Super-Mario scorede et fantastisk langskudsmål fra kanten af feltet, og han udlignede dermed til slutresultatet 2-2. Sådan kronede han en imponerende præstation i det italienske angreb, hvor han med lidt mere held var kommet på tavlen flere gange.

Trods flere store chancer til italienerne i den sidste halve time blev der ikke scoret flere mål. Men tilskuerne savnede ikke underholdning i kampen, der fra start til slut blev afviklet i et forrygende tempo.

Italien er ikke set bedre siden de slog Tyskland i EM-semifinalen sidste sommer, og de havde ikke fortjent at gå til pausen bagud med to mål. Men i de afgørende situationer svigtede hjemmeholdets forsvar. Først gjorde Fred det til 1-0, da han fik en frispilning fra Filipe Luis efter 33 minutter ved den bagerste stolpe og scorede sikkert. I de ti minutter var først Balotelli og siden Pirlo tæt på at udligne, men i stedet var det Oscar, der bragte brasilianerne foran med to, da han satte De Sciligio af og elegant blev spillet fri af Neymar inde i feltet.

Dermed var der lagt op til en ufortjent brasiliansk sejr, men hjemmeholdet opretholdt både presset og de høje tempo i anden halvleg og fik fortjent indhentet føringen. Det er dog stadig knap 31 år siden, at Italien har slået Brasilien i en landskamp.

Dengang var det under mellemrunden ved VM i Spanien, og en spinkel Paolo Rossi blev med et hattrick den store helt for de azurblå, som dermed endte med at slå VM-favoritterne ud, selvom Brasilien dengang var et hold med store stjerner som Zico, Eder, Junior, Falcao og Socrates.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip