Brandvarm Braithwaite matchvinder

Martin Braithwaite viste endnu en gang, at han er i topform for tiden. Den danske landsholdsangriber blev matchvinder for Toulouse, som vandt 1-0 hjemme over Lorient i den bedste franske fodboldrække.

Efter 72 minutter scorede Braithwaite kampens eneste mål, og dermed er den tidligere Esbjerg-profil oppe på tre mål i denne sæson for Toulouse. Han scorede også i den seneste ligakamp for Toulouse.

På det danske landshold bliver Braithwaite mest brugt på højrekanten, hvor han virker til at have overtaget positionen fra den mangeårige landsholdspiller Dennis Rommedahl.

Hos Toulouse bliver Braithwaite oftest brugt i en endnu mere offensiv rolle, og angrebspladsen ser ud til at passe danskeren glimrende.

I en af onsdagens øvrige franske ligakampe fik den tidligere FC Midtjylland-spiller Mads Albæk fuld spilletid for Reims, som på udebane spillede 0-0 mod Bordeaux.

Paris Saint-Germain vandt 1-0 på udebane over Valenciennes på et mål af angriberen Edinson Cavani fra Uruguay.

Oplægget stod Zlatan Ibrahimovic for i første halvlegs tillægstid. Den svenske landsholdsangriber forlængede tirsdag sin kontrakt med PSG, så samarbejdet løber frem til sommeren 2016.

Senere onsdag vandt Monaco 3-0 hjemme over Bastia og generobrede dermed førstepladsen fra PSG.

Stjerneangriberen Radamel Falcao scorede to mål i sejren, mens Emmanuel Riviere nettede en enkelt gang for Monaco. Den tidligere FC Midtjylland-spiller Jakob Poulsen var endnu en gang ikke med i truppen hos Monaco.

Med de tre point topper Monaco nu ligaen med 17 point efter syv kampe, mens PSG har 15 point på andenpladsen. Reims har 10 point på 10.-pladsen, mens Toulouse har ni point på 11.-pladsen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip