Brandvarm Tiger går ugens bedste runde i Florida

Med kun 66 slag leverede Tiger Woods ugens fineste præstation, da golfspillerne lørdag spillede tredje runde af WGC Championship på rigmanden Donald Trumps bane i Miami.

Tiger Woods spillede sig helt op på en delt fjerdeplads i turneringen, som har en samlet præmiesum på svimlende næsten 50 millioner kroner.

Danmarks eneste deltager i World Golf Championship, Thomas Bjørn, gik lørdag sin bedste runde i 73 slag, men han faldt alligevel nogle pladser tilbage og er nu delt nummer 40 inden sidste runde søndag - samlet er han 11 slag efter den førende.

Amerikaneren Patrick Reed går ind til finaledagen med en samlet score på 212 slag - to færre end de to nærmeste konkurrenter Jason Dufner og Hunter Mahan, og tre færre end Tiger Woods og Jamie Donaldson.

Tiger Woods har vundet turneringen i Miami syv gange tidligere, men efter Donald Trump købte banen sidste år, har den været igennem en større overhaling, så verdensranglistens nummer et begyndte turneringen med et handicap i forhold til konkurrenterne.

På grund af dårlig ryg har han nemlig ikke været i stand til at træne på banen i løbet af ugen. Han har nøjedes med putts på greenen og en spadseretur på banen dagen før turneringen begyndte.

Til trods for lørdagens gode runde, er rygproblemerne ikke væk for Tiger Woods.

- Det er lidt bedre, men den bliver øm hver dag og det bliver værre og værre i løbet af dagen, siger han.

Hvis Patrick Reed vinder turneringen søndag, vil det være hans kun tredje sejr i karrieren.

/ritzau/

Dagens Gossip