Brasilianer og georgier står i vejen for dansk boksebrag

Skrevet af admin

11/08/2015

Mest læste i dag

Det bliver en gammel brasilianer og ung georgier, som muligvis bliver sidste forhindring før et dansk boksebrag mellem Patrick Nielsen og Rudy Markussen.

Modstanderne til de to danske boksere ved Nordic Fight Night-stævnet i Frederikshavn 12. september er hvert fald fundet. Det oplyser Team Sauerland i en pressemeddelelse.

Vinder begge danskere deres kampe, mødes de efter planen til december.

Patrick Nielsen møder den 35-årige brasilianer Samir Santos Barbosa, som har vundet 36 ud af 51 kampe i karrieren.

- Barbosa er en god modstander. Jeg har set nogle af hans kampe, og jeg ved, hvad jeg kan forvente.

- Han er stærk, han er erfaren, og han kan lide at slås, men jeg er en bedre bokser. Min selvtillid er stor, og jeg er klar til krig, siger Patrick Nielsen.

Rudy Markussen får til gengæld en ung modstander i form af 20-årige Ramazi Gogichashvili fra Georgien, der har 19 sejre i 27 kampe på cv'et.

- Det er en vigtig kamp for mig. Jeg har ikke bare et mål om at vinde, jeg ønsker at se godt ud, mens jeg gør det.

- Gogichashvili er en udmærket bokser, men han er slet ikke på mit niveau. Jeg er for erfaren og for stærk. Mit råd til ham er at holde paraderne oppe, for ellers vil kampen ende hurtigt, siger selvtillidsfulde Rudy Markussen.

De to danskere har dog endnu mere travlt med at tale hinanden ned før en potentiel fight sidst på året.

- Når jeg er færdig med Barbosa, kommer jeg efter ham, og så lover jeg, at det ikke bliver kønt. Jeg har tænkt mig at lukke munden på Rudy en gang for alle og sende ham tilbage på pension, siger Patrick Nielsen.

Rudy Markussen vil ikke undervurdere sin modstander, men fokus er på Patrick Nielsen.

- Jeg har Patrick på hjernen 24/7, og når hans tid kommer, vil jeg være klar til også at slå ham ud, siger Rudy Markussen.

/ritzau/