Brasiliansk forbund accepterer Neymar-karantæne

Neymar og det brasilianske fodboldforbund (CBF) har accepteret, at superstjernen fra Barcelona ikke kommer til at spille mere ved det igangværende Copa America.

Mandag meddeler forbundet, at det ikke har i sinde at appellere karantæne på fire spilledage, som Neymar er blevet idømt efter det røde kort i kampen mod Colombia.

- På et møde mellem Neymar og den tekniske stab blev det besluttet, at CBF vil respektere Conmebols (det sydamerikanske forbund, red.) beslutning, lyder det i en erklæring fra CBF.

I første omgang var den brasilianske lejr ellers rasende over dommen, og den satte sine advokater til at undersøge muligheden for at appellere.

Baggrunden for hele sagen opstod i Brasiliens anden gruppekamp mod Colombia, som sidstnævnte vandt 1-0.

I overtiden af opgøret blev Neymar rasende. Først sparkede han en bold i ryggen på en modstander, og i den efterfølgende tumult nikkede han en colombiansk spiller en skalle.

Derefter fik Neymar rødt kort, lige efter kampen var fløjtet af.

Neymar blev idømt en karantæne på fire spilledage, og da Brasilien på det tidspunkt maksimalt havde fire kampe tilbage i turneringen, er Copa America altså slut for angriberens vedkommende.

Brasilien vandt sin sidste gruppekamp og skal i kvartfinalen møde Paraguay.

/ritzau/

Dagens Gossip