Brasiliansk OL-spiller bliver Guardiolas femte City-køb

Manchester City henter den 19-årige brasilianer Gabriel Jesus fra Palmeiras, oplyser det engelske Premier League-mandskab onsdag på sin hjemmeside.

Spilleren har underskrevet en femårig kontrakt med Manchester City.

- Manchester City er en af de bedste klubber i verden, så jeg er meget tilfreds med at skrive under, siger Gabriel Jesus til Manchester Citys hjemmeside.

- Klubben har mange store talenter på holdet, og Pep Guardiola er en helt fantastisk manager, som jeg kan lære rigtig meget af, siger det unge stortalent.

Den unge angriber er i øjeblikket af sted med det brasilianske OL-hold, der allerede onsdag skal i aktion ved fodboldturneringen ved OL i Rio.

Her er de brasilianske talenter i gruppe med det danske landshold samt Irak og Sydafrika.

Nyhedsbureauet AFP skriver, at prisen på den brasilianske teenager angiveligt er 27 millioner engelske pund (ca. 240 millioner kroner). Gabriel Jesus bliver i første omgang udlejet til Palmeiras i resten af 2016-sæsonen, inden han gennemfører sit skifte til januar.

Citys nye manager, Pep Guardiola, har med nyindkøbet for femte gang haft pungen fremme i løbet af sommerens transfervindue.

Tidligere har han hentet tyskerne Leroy Sané og Ilkay Gündogan, den spanske angriber Nolito samt det ukrainske talent Oleksandr Zinchenko.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip