Brasilien og England delte på Maracana

Og det var de brasilianske stjerner, der funklede mest mod England, der dog var uhyre effektive og kunne tage fra Rio med uafgjort 2-2.

Det var tæt på spil til ét mål i første halvleg, hvor Brasilien lagde et kæmpe pres mod Joe Hart i det engelske mål. Især Barcelonas nye stjerne, Neymar, havde sat samba-fødderne rigtigt på og burde i flere omgange have bragt hjemmeholdet foran på et hav af chancer. Brasilien havde 15 afslutninger mod mål i de første 45 minutter, mens England kun en enkelt gang blev farlige i den anden ende, hvor Theo Walcott fik en chance.

Efter en lille time lykkedes det så for Brasilien at passere Joe Hart. Indskiftede Hernanes kanonerede med et fantastisk skud bolden på træsammenføjningen langt ude fra og Fred stod klar i feltet til at samle returen op.

Kort efter skiftede Roy Hodgson offensivt ud og satte Alex Oxlade-Chamberlain på banen. Det gav hurtigt gevinst bare fem minutter senere, hvor Chamberlain med et tørt hug fra kanten af feltet satte bolden forbi Julio Cesar i målet.

Nu var luften gået en smule ud af den brasilianske ballon og med godt ti minutter igen slog Wayne Rooney så til. Han tog et flot rush op ad Brasiliens banehalvdel og afsluttede udefra. Med lidt hjælp fra en brasiliansk ryg sejlede bolden op i hjørnet af målet til en noget ufortjent føring på 2-1.

Kort efter bragte Paulinho dog balance i tingene, da han halvt liggende i lufter flugtede bolden i kassen til resultatet 2-2.

Endnu flere mål var der i Washington, hvor et reservespækket tysk landshold tabte med 3-3 til USA. Tyskland var blandt andet uden de største stjerner fra Champions League-finalisterne Bayern München og Dortmund, og var bagud med 4-1 inden Miroslav Klose og Julian Draxler pyntede på resultatet i anden halvleg. Heiko Westermann scorede tyskernes første mål.

Josy Altidore bragte USA i front og så gav tyskernes målmand Marc-Andre ter Stegen en kæmpe gave, da han kiksede en tæmning på en tilbagelægning og ikke kunne nå bolden inden den trillede i mål til 2-0. Clint Dempsey stod for USA's sidste to scoringer.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip