Brasilien-træner Soubak: Danmark har løftet sig

Brasilien med den danske træner Morten Soubak ved roret var bedst, da holdet mødte Danmark i det indledende VM-gruppespil for en uge siden.

Men styrkeforholdet kan have ændret sig siden den aften i Nis, erkender Soubak, inden han igen skal stå overfor Danmark i aften - denne gang i en semifinale.

- Danmark har løftet sig siden gruppespillet. Nu har de både slået Montenegro og Tyskland, og pigerne siger jo selv, at de tror på, at de kan gå hele vejen.

- Det betyder jo noget psykologisk, at man har vundet de knald-eller-fald-kampe, og det skal vi have med i vores overvejelser, siger Morten Soubak.

Han kender selvsagt alt til det danske hold, men han er ikke meget for at give et indblik i, hvad han mener, at Brasilien lærte af den første kamp.

Han konstaterer, at det formentlig er danskerne, der har studeret opgøret mest indgående efterfølgende.

- Det plejer jo at være sådan, at når man har tabt, skal man analysere alting helt i bund, mens det ikke er helt det samme analyseapparat, der bliver brugt, når man har vundet, siger Soubak.

Han har registreret, at man i den danske lejr er optaget af, at de brasilianske nøglespillere har spillet en del flere minutter end danskerne og derfor må være slidte.

- Det skal de bare have lov til. Det er okay. Det kan godt være, at det får indflydelse, det ved man ikke. Vi skal jo spille kampen, før man kan lave en udregning af, hvad det betyder, siger Morten Soubak.

Hans mandskab var ude i et 80 minutters kvartfinaledrama mod Ungarn onsdag aften.

- Jeg kan konstatere, at vi har spillet syv kampe, og vi har stået distancen hver eneste gang. Der er ikke noget, der indikerer, at vi ikke skulle kunne det en gang til, siger Morten Soubak.

Danmark og Brasilien mødes i aften klokken 20.45.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip