Brasilien venter på Danmark i eventuel semifinale

18/12/2013

Ungarn havde taget føringen flere gange i afgørende perioder af onsdagens kvartfinale mod Brasilien, men brasilianerne vandt gyserkampen med 33-31.

Der skulle to gange forlænget spilletid til for at afgøre den dramatiske kamp, efter at den ordinære kamp endte 26-26, og den første forlængede spillede betød, at stillingen var 29-29.

Brasiliens landstræner, danske Morten Soubak, forsøgte at opildne sine spillere i de mange ekstra minutter, der skulle til for at afgøre kampen. Og Brasilien var stærkest til slut.

Begge hold virkede generelt mere bange for at fejle end opsatte på at vinde opgøret. Nerverne sad uden på tøjet, og boldene blev ofte smidt væk på grund af tekniske fejl.

I den ordinære spilletid var Brasilien foran 12-11 ved pausen, men Ungarn kom stærkt tilbage i anden halvleg, og det lignede en sydamerikansk nedtur.

Lige indtil den brasilianske stjernespiller Alexandra Nascimento fik udlignet til 26-26 med lidt over tre minutter tilbage af kampen.

Udligningen faldt efter, at Ungarn havde været foran med to mål kort forinden. Flere mål blev der ikke scoret i de første 60 minutter.

Og mange flere mål blev der i det hele taget ikke scoret i det nervepirrende opgør. Brasilianerne fik dog akkurat scoret nok til at vinde kampen.

I det indledende gruppespil vandt brasilianerne i fredags med 23-18 over Danmark i en kamp, hvor danskerne aldrig kom op i gear.