Brasiliens landstræner bebrejder dommeren for exit

Brasilien er højst overraskende ude af Copa America allerede efter gruppespillet. Det blev klart, da holdet natten til mandag dansk tid tabte 0-1 til Peru.

Men Perus scoring med et lille kvarter igen burde aldrig have været anerkendt, mener Brasiliens landstræner, Carlos Dunga, og tv-billederne bakker op om hans holdning.

Raul Ruidiaz brugte tydeligvis armen til at hjælpe bolden over målstregen. Men kampens dommer og hans assistenter så det ikke og lod scoringen stå.

- Dette er de uventede ting, som hverken spillere eller trænere kan gøre noget ved. Spillerne og jeg kan ikke tro, hvad vi så, lyder det fra Dunga ifølge det tyske nyhedsbureau dpa.

- Jeg er sikker på, at fansene så, hvordan Brasilien blev slået ud - at det ikke handlede om fodbold, siger den brasilianske landstræner.

Nederlaget sender den stolte fodboldnation ud i mørket i turneringen, der repræsenterer 100-året for Copa Americas begyndelse.

Til gengæld er Peru videre til kvartfinalen fra puljen sammen med Ecuador. Peruanerne møder i kvartfinalen Colombia, mens Ecuador tørner sammen med værtsnationen USA.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip