Brasiliens træner er klar med hjælp til Pytlick

Hvis den danske landstræner Jan Pytlick har brug for gode råd til, hvordan han skal slå Serbien i onsdagens vigtige VM-kamp, har han hjælp lige ved hånden.

Det brasilianske landshold, der tirsdag besejrede serberne 25-23, bor nemlig på samme hotel som Danmark, og Brasiliens landstræner, danske Morten Soubak, hjælper gerne sin landsmand.

- Hvis en af os har brug for det, så hjælper vi hinanden. Det er ingen statshemmelighed. Det kan da godt være, vi lige sætter os sammen i en hyggestund i aften, siger Morten Soubak.

Hvis Danmark onsdag besejrer Serbien, ligger det fast, at Brasilien og Danmark besætter de to øverste pladser i puljen, hvilket kan vise sig vigtigt, når modstanderen i 1/8-finalen skal findes.

Soubak var med rette stolt af sit mandskabs imponerende fight i en fjendtlig kulisse mod værtsnationen, og han udelukker ikke, at Danmark kan gentage bedriften.

- Ja, jeg tror på, at Danmark kan vinde. Det handler om, at man skal kunne modstå det der helt vanvittige fysiske pres. Derudover er serberne ikke helt uefne til at spille stregen, hvilket vi tydeligt så i dag. Vi havde bare taget den rigtige målvogter med, siger Soubak.

Han henviser til den imponerende præstation, Mayssa Pessoa leverede i det brasilianske mål, hvor hun reddede flere 100 procents chancer.

Måske har Soubak og Brasilien allerede hjulpet Danmark. I hvert fald tvang de serberne til at bruge en masse energi 24 timer før mødet med danskerne.

- Vi har givet dem en kamp, hvor de skulle bruge alle deres kræfter. Men de har godt nok en fantastisk bænk. Hvis jeg kender serberne ret, bider de tænderne sammen i morgen, lyder det fra Soubak.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip