Bravo Tours redder ferien til Tyrkiet

Bravo Tours redder nu ferierejsen til Tyrkiet for flere hundreder danskere. De fire kommende søndage flyves fra København til Antalya med et fly, der er chartret hos JetTime.

- Med disse fly hjælper vi primært mange af dem, der blev ramt af Tyrkiet Ekspertens konkurs. Vi har utroligt mange forespørgsler fra såvel individuelle som grupper, der har mistet en ferierejse, som de har glædet sig til i længere tid. Umiddelbart kunne vi ikke hjælpe, da vi stort set har udsolgt i de kommende uger, men vi har vurderet, at der er behov for at sætte ekstra fly ind. Vi redder ferien for mange familier og grupper, siger Bravo Tours’ administrerende direktør, Peder Hornshøj, i en pressemeddelelse.

Pas på: Dyrere at betale i danske kroner på ferier

Første ekstrafly til Tyrkiet går på vingerne i dag, og på grund af den hurtige indsats og dermed korte tidsfrist er der endnu ledige pladser på flyet.

- Ferierejsen er den største post på mange familiers budget, så det er utroligt ærgerligt, når noget uventet som en konkurs ødelægger planerne og drømmene. Derfor tager vi udfordringen op og tilbyder at løse de mange familiers og gruppers problem, siger Peder Hornshøj.

Rejsegarantifonden har udstedt erstatningsformularer til adskillige tusinde danskere, der havde købt pakkerejse hos Tyrkiet Eksperten. Disse beviser kan bruges som betaling for en ny rejse hos Bravo Tours.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip