»Breaking Bad«-stjerner rejser millioner

Bryan Cranston og Aaron Paul fra »Breaking Bad« har skaffet knap 1,8 millioner dollars til kampen mod mobning. Beløbet svarer til næsten 10 millioner kroner og stammer fra en auktion, hvor to fans kunne sikre sig en speciel oplevelse.

De højestbydende kommer til at se TV-seriens sidste afsnit i selskab med de to stjerner.

Paul henter vinderne i Los Angeles’ internationale lufthavn på søndag og tager dem og Cranston med til en festlig sammenkomst, hvor »Breaking Bad«-finalen vises.

Auktionen sluttede onsdag aften og resultatet imponerer de to skuespillere. »Vi fik omtrent 1,8 millioner dollars ind og det skyldes jer. Vi har ikke ord til at udtrykke vores taknemmlighed med«, skriver Cranston og Paul i en tak på Twitter.
De mange penge går til organisationen The Kind Campaign.

Manden bag »Breaking Bad« er i øvrigt på vej med en ny serie. Vince Gilligan kalder sit detektivdrama »Battle Creek« og skrev faktisk pilotafsnittet allerede i 2002, men dengang var ingen TV-stationer interesseret. Gilligan lagde derfor manuskriptet i skuffen og brugte kræfterne på »Breaking Bad«.

På baggrund af denne series enorme succes har NBC nu meldt sig og ifølge branchebladet Variety skal manuskiptforfatteren sandsynligvis selv instruere det første afsnit.

»Battle Creek« udspiller sig i Michigan og handler om to detektiver, som har vidt forskellige opfattelser af verden.

Dagens Gossip