Bredsdorff om spilleroprør: Det kommer bag på mig

Spillerne nåede fælles fodslag om den beslutning efter et internt møde i torsdags. Alt dette har Peter Bredsdorff-Larsen intet vidst om, før det søndag kom frem i en historie i Jyske Vestkysten. Heller ikke selvom han er til Final4 i Køln med netop direktør Jens Boesen, der har bekræftet spillernes ønske om at fyre Bredsdorff-Larsen overfor sporten.dk.

Derfor er det en meget overrasket Peter Bredsdorff-Larsen, som sporten.dk fanger på mobilen.

- Det er klart, at hvis det er sådan her, det forholder sig, så kommer det bag på mig. Forstået på den måde, at jeg synes, vi hen over vinteren har kæmpet godt alle sammen for at skabe fælles forståelse for, hvor det her projekt skulle hen, siger KIF-træneren og tilføjer:

- Jeg har ikke selv fået nogen samlet henvendelse fra spillerne, og jeg snakker ellers meget med dem individuelt, lyder det, siger Bredsdorff-Larsen.

Kan du fortsætte i jobbet, hvis der ikke er opbakning fra spillertruppen?

- Det vil jeg slet ikke gå ind i her. Jeg står uden for Lanxess Arena (i Køln, red.) lige nu og er på vej ind for at se de to sidste kampe i Final4, så det kan jeg ikke rigtig forholde mig til.

Men hvordan har du det med, at der er spillere, som har sagt til Jens Boesen, at de ønsker dig fyret?

- Jeg kan bare sige, at jeg forholder mig til, at jeg har en kontrakt, der gælder for et år mere, fastslår Peter Bredsdorff-Larsen.

Han understreger, at i et projekt som KIF Kolding København, så vil det skabe udfordringer, når den geografiske afstand mellem Kolding og København skal løses.

- Jeg er nødt til at sige, at lige præcis den her konstruktion med det persongalleri, som er i spillertruppen, de ting de har oplevet - sammenholdt med den måde, som projektet er skruet sammen på, det giver anledning til masser af meninger, ideer og frustrationer. Det er en præmis og en indbygget konsekvens for det her projekt. Men det har jeg altid set som en ressource, fastslår KIF-træneren, som erklærer, at han trods spilleroprøret er godt tilfreds med sæsonens forløb:

- Det er en meget utraditionel konstellation, vi har i KIF Kolding København, men alligevel har vi spillet et suverænt grundspil og scoret næstflest mål og indkasseret færrest af alle hold i ligaen. Samtidig fik vi et brag af en start på slutspillet, men så må vi erkende, at efter første april, der faldt vi i kadence. Her fik vi rent håndboldfagligt ikke tingene til at fungere. Det ville ikke lykkedes for os, og det skyldes mange ting, som jeg ikke vil til at komme ind på her. Men vi endte alligevel med at komme i finalen, og det synes jeg under omstændighederne var en meget fin præstation. I finalen ville vi selvfølgelig gerne have ydet langt større modstand, fortæller Bredsdorff med henvisning til DM-finalerne, hvor KIF måtte nøjes med sølv efter to klare nederlag til Aalborg Håndbold.

 

 

 

 

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip