Bredt borgerligt valgforbund skal sikre fire år mere i Kolding

Et bredt valgforbund i Kolding kommune bestående af Venstre, Det Konservative Folkeparti, Kristendemokraterne, Liberal Alliance og Dansk Folkeparti er nu blevet enige om at gå kommunalvalget til november i møde med et bredt borgerligt valgforbund.

Valgforbundsaftalen betyder, at de 5 partier som de første sætter sig sammen på valgaftenen for at sikre det borgerlige flertal.

- Ud over det tekniske valgsamarbejde som betyder, at der ikke går borgerlige stemmer til spilde, har vi givet hinanden hånden på, at de partier der bliver valgt ind på valgaftenen sætter sig sammen som de første og sikrer det borgerlige flertal, siger kommuneforenings formand for Venstre i Kolding, Jakob Ville.

Bliv ven med Kolding Netavis på Facebook - tryk her

Ved kommunalvalget i 2009 fik Kolding kommune et borgerligt flertal med borgmester Jørn Pedersen (V) i spidsen efter 47 års rødt bystyre. De fem partier er enige om, at et borgerligt flertal fortsat er vejen frem for kommunen i de næste 4 år. Jakob Ville:

- Sammen har vi i de sidste 3½ år skabt markante resultater og virkelig fået rettet op på økonomien. Vi er dog enige om, at vi langt fra er færdige med vores projekt, og at vi ønsker fire år mere til at skabe vækst, arbejdspladser og solid velfærd for borgerne i Kolding.

Dagens Gossip