Brendan Rodgers efter fyring: Jeg er utrolig skuffet

Liverpool fyrede søndag klubbens manager Brendan Rodgers efter en skuffende sæsonstart, og mandag aften satte nordireren så ord på fyringen.

- Jeg er selvfølgelig utrolig skuffet over at forlade Liverpool FC. Det har været både en ære og et privilegium at lede en af spillets største klubber i tre år, udtaler Brendan Rodgers i en meddelelse, der er udsendt af foreningen for de engelske ligamanagere, LMA.

Den 42-årige manager var tæt på at vinde Premier League med Liverpool i 2014, men året efter sluttede holdet på sjettepladsen uden for Champions League-kvalifikation, og i øjeblikket indtager Liverpool tiendepladsen i ligaen med 12 point efter otte kampe.

Fyringen kom, efter at Brendan Rodgers har været i Liverpool i tre år og fire måneder.

- Jeg har hver dag arbejdet for at repræsentere klubben så godt, som jeg kan og for at udvikle spillerne både individuelt og som hold, så klubbens fantastiske fans kunne være stolte.

- Der har været store øjeblikke i min tid i Liverpool, og jeg vil gerne takke alle spillere for deres hårde arbejde.

- Det nuværende hold er et hold under opbygning, men det har stort talent, og viser en stor grad af sammenhold. Jeg forventer at se dem fortsætte med at vokse i de kommende uger, og jeg ønsker dem og min afløser alt godt i resten af sæsonen, siger Brendan Rodgers.

Han sender også en tak til Liverpools ejere - Fenway Sports Group (FSG) - samt til direktører, trænerstab og hele klubbens store del af frivillige.

- De gav mig denne store mulighed, og selv om vi ikke længere skal arbejde sammen, så er jeg sikker på, at vores venskab og relation vil fortsætte i fremtiden, siger Rodgers.

På rygteplan er den tidligere Borussia Dortmund-træner, Jürgen Klopp samt den tidligere Real Madrid-træner, Carlo Ancelotti, nævnt som favoritter til jobbet som ny manager i Liverpool.

Brendan Rodgers blev valgt til årets manager i England af LMA i 2014, og foreningen mener, at Rodgers vil komme tilbage som manager i en anden klub.

- Brendan har dedikeret hele sit professionelle liv til at udvikle spillere og hold, og jeg er sikker på, at med hans viden og passion for spillet, så varer det ikke længe, før han har en ny udfordring, siger chefen for LMA, Richard Bevan.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip