Breschel tager anden sejr på stribe i Danmark Rundt

For anden dag i træk var Matti Breschel (Tinkoff-Saxo) stærkest i Post Danmark Rundt, da den hurtige dansker pressede cyklen først over stregen på 4. etape.

Tinkoff-Saxo-holdet gik frem i feltet i løbets slutfase for at køre et udbrud ind og give Breschel chancen for at tage anden sejr i træk, og den tidligere VM-medaljetager skuffede ikke.

På de næste pladser kom Edvald Boasson Hagen (MTN-Qhubeka) og Magnus Cort (Cult Energy).

Etapen gik fra Slagelse til Frederiksværk og strakte sig over 115 flade kilometer afsluttende med en lumsk rundstrækning i Frederiksværk som afslutning.

Det blev en hektisk start, hvor flere forsøgte at komme væk, så snart starten gik. Blandt andre den tidligere gule trøje i løbet, Lars Boom (Astana), men han fik ikke lov til at komme væk.

Efter små 20 kilometer lykkedes det så de første lykkeriddere at komme lidt fri, og til sidst fik dagens udbrud i skikkelse af 13 ryttere samlet sig og kørte hurtigt godt et minut væk fra feltet.

I udbruddet sad blandt andre Mads Pedersen (Cult Energy), Jonas Aaen (Riwal), Søren Kragh-Andersen (Trefor-Blue Water) og den bedste placerede af de forreste med 5.09 minutter op førertrøjen, den forsvarende mester Michael Valgren (Tinkoff-Saxo).

Feltet holdt udbryderne i relativt kort snor, og efter små 50 kilometer var afstanden kun på 1.40 minutter.

Bagfra begyndte Bardiani-holdet at tage fat, og afstanden til udbruddet blev hurtigt minimeret. Med 35 kilometer til mål var det slut for de 13 mand, og nye udbrudsforsøg blev lanceret.

Et seksmandsudbrud kom af sted, men igen holdt feltet afstanden nede, og på de sidste kilometer blev sidste mand fra udbruddet hentet af et hidsigt jagtende felt ført an af Tinkoff-Saxo, som ønskede at køre Matti Breschel frem til endnu en etapesejr.

Dermed stod den på massespurt i Frederiksværk, hvor MTN-Qhubeka også ville blande sig med Edvald Boasson Hagen, men Breschel viste sig som den stærkeste på målstregen foran nordmanden.

Senere fredag køres løbets enkeltstart, som er 5. etape.

Inden denne er Lars Bak (Lotto-Soudal) fortsat i gult.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip