Brian forsvundet på Atlanten: Efterforskningen er gået i stå

For danske og norske pårørende er det fortsat et ubesvaret spørgsmål, hvad der er sket med deres familiemedlemmer under sejlturen med skibet Lady Domina. Og vejen til vished kan være lang.

Det erkender sektionsleder ved efterforskningen på Station Bellahøj, Poul Hansen, skriver tv2.dk.

- For at sige det, som det er, så er vi gået i stå. Dermed ikke sagt, at vi har givet op. Sagen er ikke lagt død. Men vi har ikke noget nyt at gå videre med, siger han til tv2.dk.

LÆS OGSÅ: Brian forsvundet på Atlanten: Myndighederne på bar bund

Den 31. marts forlod den norske sejlbåd øen Saint Martin i det nordøstlige Caribien. Siden har der ikke været livstegn fra de fem besætningsmedlemmer. Ombord var blandt andre den 47-årige Brian Fritzner fra Danmark.

Dansk politi samarbejder med norsk politi, de portugisiske myndigheder og den amerikanske kystvagt i håbet om at finde ud af, hvad der er sket med båden. Brian Fritzner er også efterlyst via Interpol.

- Fra dansk side kan vi ikke gøre mere, som det ser ud nu. Vi har ikke mulighed eller ressourcer til at lede på det kæmpe store hav langt fra Danmark, siger Poul Hansen til tv2.dk.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information

Den udmelding får hovedrysten med på vejen fra de pårørende.

- Vi får ingen informationer og oplever, at det er os selv, der hele tiden skal fodre myndighederne med informationer. Vi er kommet med tre konkrete spor, som de ikke følger ordentligt op på, siger kæresten til danske Brian Fritzner, Helle Sommerfeldt.

Ifølge de pårørende har det blandt andet været muligt at få telefonisk kontakt til den norske kaptajn helt frem til den 13. maj. Et spor, der ikke er blevet fulgt op på.

Ud over Brian Fritzner savnes norske Anders Mosteid (27), Stian Abrahamsen (29) og en unavngivet norsk mand. Derudover en britisk kvinde på 34 år.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip