Brian Holm er dybt imponeret af Peter Sagan

Det kan godt være, at Michael Matthews (Orica-Bikeexchange) slog Peter Sagan (Tinkoff) i udbrydernes spurt på 10. etape af Tour de France, men Sagan var dagens helt store oplevelse.

Det mener i hvert fald Brian Holm, sportsdirektør hos Etixx-Quick-Step.

- Det perfekte var det, Sagan lavede. Han var med i samtlige udbrud fra kilometer nul. Han stak og stak konstant og hele tiden, siger Holm, som er dybt imponeret over slovakkens evner.

- Der var ikke et udbrud i dag, han ikke sad i. For mig var han stadig den bedste. Han har bare klasse. Det må man tilstå.

Og det var ikke i et udbrud med mindre kendte navne, at den slovakiske supermand formåede at skinne igennem.

- Det er rigtig, rigtig gode ryttere, som sad derude, og de 15, der sad der, er nogle af de bedste cykelryttere i hele verden, siger den danske sportsdirektør.

Blandt Sagans følgesvende var store navne som Greg Van Avermaet (BMC), Edvald Boasson Hagen (Dimension Data), Vincenzo Nibali (Astana), Mikel Landa (Sky), Stephen Cummings (Dimension Data) og Rui Costa (Lampre) foruden tre Orica-Bikeexchange-ryttere.

Etixx-Quick-Step havde ikke selv ryttere med i udbruddet, og det var ret bevidst fra holdets side.

- Vi havde kun én mand, som kunne køre med, og det var Alaphilippe, og der må vi vælge vores dage med omhu. Så vi satser på i morgen, siger Holm.

Onsdagens etape er forholdsvis flad, og det ligner en massespurt som afslutning, hvor Marcel Kittel skal forsøge at sikre Etixx-Quick-Step sejren.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip