Brian Holm med galgenhumor: Kedeligt har det ikke været

De har vundet to etapesejre og haft to dage i den gule førertrøje. Men samtidig har de også stået for Tour de Frances vel nok største brøler, og torsdag aften måtte førertrøjens indehaver, Tony Martin, forlade løbet med et brækket kraveben.

Tourens første seks dage har været et vildt rutsjebaneridt for Etixx-Quick-Step og holdets danske sportsdirektør Brian Holm.

- Ja, kedeligt har det ikke været. Der har været fest og farver fra dag et. Det har været ganske underholdende, lyder det ikke uden galgenhumor fra Holm.

- Først var vi lige ved og næsten. Og når vi så render rundt med armene i vejret, så får vi et gok i nødden. Vi må hellere holde benene på jorden fremover.

Da Mark Cavendish kiksede i spurten på 2. etape, og Tony Martin samtidig sov og gik glip af den gule trøje, var Holm rasende, og anklagerne fløj rundt internt på det stærkt besatte hold.

Siden blev det til etapesejre til Tony Martin og Zdenek Stybar, men altså også et Tour-exit for den tyske temporytter, netop som han havde fået opfyldt drømmen om at køre i den gule trøje.

- De fleste vil nok være enig med mig i, at han fortjente at køre i trøjen. Vi føler med ham. Og så har vi bandet over, at han ikke er med i holdløbet på søndag, for han er jo næsten et hold i sig selv, siger Brian Holm.

Ud over jagten på flere etapesejre handler det for Etixx-Quick-Step også om at arbejde for Rigoberto Uran, der er holdets bedste bud i klassementet.

Efter Tony Martins udfald avancerer colombianeren til en sjetteplads.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip