Brian Holm vil meget gerne arbejde med Bjarne Riis

Bjarne Riis trækker et spor af løgne og svindel efter sig i cykelsporten, både i danskerens rolle som aktiv og i hans efterfølgende virke som holdejer.

Alligevel er lysten stor til at arbejde sammen med Bjarne Riis, der tidligere i år stoppede på Tinkoff-Saxo-holdet, som han tidligere havde afhændet til den russiske rigmand Oleg Tinkov.

Brian Holm, der i dag er sportsdirektør hos Etixx-Quick-Step, håber på at komme til at arbejde sammen med sin tidligere holdkammerat på et dansk cykelhold.

- Det vil være en ære og en glæde at komme på et dansk hold, måske med Bjarne Riis på et tidspunkt, siger Brian Holm til DR.

- Jeg tror ikke, han er færdig i cykelsporten, lige meget hvad folk siger.

- Det vil ikke forbavse mig, hvis han kom tilbage. Måske at lave noget med ham på et tidspunkt, det ville jeg se frem til, siger Brian Holm, der i 1990'erne kørte med Riis på Telekom-holdet.

Etixx-Quick-Step-sportsdirektøren har lige som Bjarne Riis erkendt at have brugt doping i sin aktive karriere.

For nylig kom det desuden frem, at Riis har haft kendskab til doping blandt sine ryttere, da han var holdejer.

Alligevel spekuleres der i, at Riis kan få comeback i cykelsporten.

Kim Andersen har tidligere arbejdet sammen med Riis. Den nuværende Trek-sportsdirektør forventer også, at der kan ske noget i fremtiden.

- Bjarne Riis har stadig rigtig mange kontakter, og der er jo intet, der forhindrer ham i at starte noget nyt, siger Kim Andersen til Ritzau.

- Derfor tror jeg også, at der på et tidspunkt kommer et nyt dansk storhold, siger Andersen, der ligesom Holm og Riis brugte doping i sin aktive karriere.

Trek-sportsdirektøren er ikke afvisende over for en rolle på et sådant hold, selvom hans samarbejde med Bjarne Riis i sin tid sluttede brat.

Kim Andersen skiftede for nogle år siden fra det daværende Team Saxo Bank til Leopard Trek-holdet, og han tog ryttere som Fabian Cancellara og brødrene Fränk og Andy Schleck med over på det nye hold.

Det bør dog ikke være en forhindring for et fremtidigt samarbejde, vurderer Kim Andersen.

- Jeg tror ikke, vores forhold er dårligt i dag. Bjarne er ikke en mand, der bærer nag, siger han.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip