Brian Nielsen drømmer om comeback

Brian Nielsen har ikke været i kamp, siden han gjorde et højst overraskende comeback i maj 2011, hvor han mødte legenden Evander Holyfield i en kamp i DRs Koncerthus. Men nu afslører den danske boksebamse-veteran, at han stadig går og drømmer om endnu en tur i ringen.

- Inderst inde kunne jeg rigtig godt tænke mig en kamp mere, men jeg ved også, at jeg er en gammel idiot, siger Brian Nielsen til eb.dk.

'Super-Brian' fortæller til avisen, at han for nylig har været i kontakt med promoter Kalle Sauerland, hvor de to diskuterede modstandere i en eventuel comeback-kamp.

- Vi har talt lidt om modstandere. Riddick Bowe og Frans Botha er dem, vi har vendt. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at møde Botha. Vi sparrede sammen i seks-syv uger i 1992, da jeg var på træningslejr i USA. Jeg tror, vi sparrede i mindst 200 omgange. Jeg gav ham næseblod, og han måtte også ned på kanvassen. Men han ramte nu også mig, siger han til eb.dk.

Brian Nielsen siger, at han i øjeblikket 'er i tænkeboks' omkring sit comeback, og han ved endnu ikke, hvornår han træffer en endelig beslutning.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip