Brian Steen bager op til pokalfight mod AaB

Torsdagens kvartfinale i DBU Pokalen mellem AGF og AaB er et opgør mellem Jyllands to største byer og to af de mest traditionsrige fodboldklubber i Danmark.

Hos AGF satser sportschef Brian Steen Nielsen på, at aarhusianerne trækker sig sejrrigt ud af lokalopgøret.

- Det er vind-eller-forsvind om en plads i forårets semifinale, og det, at der står så meget på spil for begge klubber, kommer til at afspejle sig på banen, siger Brian Steen Nielsen til klubbens hjemmeside.

Både AGF og AaB håber på at skabe ekstra opmærksomhed om og tiltrække flere tilskuere til "Slaget om Jylland", som duellen er blevet døbt.

- Pokalopgør har sit helt eget liv, og det giver helt sikkert en ekstra dimension til vores kamp mod AaB på torsdag, at der skal findes en vinder.

- Der er lagt op til en rigtig pokalfight, hvor der vil blive givet og taget af et godt hjerte, forudser Brian Steen Nielsen.

Pokalslaget er det fjerde indbyrdes møde mellem AGF og AaB i pokalturneringen. De tre foregående opgør er alle endt med sejre til AGF.

Det seneste af slagsen - for 22 år siden - var i øvrigt også i kvartfinalen, hvor det blev til en 4-1-sejr til aarhusianerne.

Kampen i 1991 huskes for en dramatisk afslutning, hvor AaB - med 10 minutter tilbage, og nede med 1-3 - udskiftede sin målmand med en markspiller.

Den ekstra markspiller hjalp dog ikke nordjyderne, og i overtiden kunne AGF's Thomas Andersen fra banens midte sende bolden i det tomme AaB-mål.

Torsdagens pokaldyst fløjtes i gang klokken 20.15 i NRGi Park i Aarhus.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip